ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Οι σωματομετρικές μετρήσεις είναι πολύ σημαντικό να γίνονται γιατί μπορούμε να καταλάβουμε πόσο βάρος και λίπος πρέπει να χάσει κάποιος, αν έχει υψηλή ή χαμηλή μυϊκή μάζα, το ολικό νερό σώματος και το ποσοστό λίπους. Εξίσου απαραίτητη μέτρηση είναι και αυτή της σχέσης μέσης ισχίου, όπου είναι ένας δείκτης που μπορεί να μας δείξει εάν κάποιος έχει σπλαχνικό λίπος. 

ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η αξιολόγηση της Σύστασης του Ανθρωπίνου Σώματος για τον προσδιορισμό της διατροφικής κατάστασης και τον έλεγχο των υγρών ατόμων ή πληθυσμών αποτελεί μία σημαντική παράμετρο στην οποία οι αναλυτές Seca αποτελούν αναντικατάστατα μέσα μέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΖΥΓΙΣΜΑ

Η μέτρηση του σωματικού βάρους γίνεται με τον Ψηφιακό Ζυγό SECA 777.
Χάρις στην ιδιαίτερη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (έως 120.000 ζυγίσματα ανά σετ μπαταριών), αυτή η συμπαγής ζυγαριά πληρεί και τις ανάγκες του επαγγελματία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΡΗΣΗ ΥΨΟΥΣ

Η μέτρηση του ύψους γίνεται με το αναστημόμετρο SECA 777.
Προσφέρει ευκρινή ανάγνωση των αποτελεσμάτων ακόμη και σε ψηλούς ασθενείς, χάρη στις ευανάγνωστες ενδείξεις που διαθέτει. Στους περισσότερους ζυγούς η ζύγιση και η μέτρηση του ύψους μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα.

Διεύθυνση

Βενιζέλου 5Α
55236 Πανόραμα

Τηλέφωνο

2313010383
6978001544

Ωρες γραφείου

Δευ - Σαβ | 9:00 - 21:00
 

E-mail

info@dietitian.com.gr
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Policy
X
Καλως ήρθες στο γραφείο μας
Καλώς ήρθες στο γραφείο μας!
wpChatIcon