ΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι σωματομετρικές μετρήσεις είναι πολύ σημαντικό να γίνονται γιατί μπορούμε να καταλάβουμε πόσο βάρος και λίπος πρέπει να χάσει κάποιος, αν έχει υψηλή ή χαμηλή μυϊκή μάζα, το ολικό νερό σώματος και το ποσοστό λίπους. Εξίσου απαραίτητη μέτρηση είναι και αυτή της σχέσης μέσης ισχίου, όπου είναι ένας δείκτης που μπορεί να μας δείξει εάν κάποιος έχει σπλαχνικό λίπος. 

ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η αξιολόγηση της Σύστασης του Ανθρωπίνου Σώματος για τον προσδιορισμό της διατροφικής κατάστασης και τον έλεγχο των υγρών ατόμων ή πληθυσμών αποτελεί μία σημαντική παράμετρο στην οποία οι αναλυτές Maltron αποτελούν αναντικατάστατα μέσα μέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φώτης_Μανωλόπουλος_Διαιτολόγος_services_BS-920small

ΖΥΓΙΣΜΑ

Η μέτρηση του σωματικού βάρους γίνεται με τον Ψηφιακό Ζυγό SECA 767.
Χάρις στην ιδιαίτερη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (έως 120.000 ζυγίσματα ανά σετ μπαταριών), αυτή η συμπαγής ζυγαριά πληρεί και τις ανάγκες του επαγγελματία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φώτης_Μανωλόπουλος_Διαιτολόγος_services_seca-767

ΜΕΤΡΗΣΗ ΥΨΟΥΣ

Η μέτρηση του ύψους γίνεται με το αναστημόμετρο SECA 220.
Προσφέρει ευκρινή ανάγνωση των αποτελεσμάτων ακόμη και σε ψηλούς ασθενείς, χάρη στις ευανάγνωστες ενδείξεις που διαθέτει. Στους περισσότερους ζυγούς η ζύγιση και η μέτρηση του ύψους μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (SECA Website στα αγγλικά)

Φώτης_Μανωλόπουλος_Διαιτολόγος_services_seca-220

Διεύθυνση

Βενιζέλου 5Α
55236 Πανόραμα

Τηλέφωνο

2313010383
6978001544

Ωρες γραφείου

Δευ - Σαβ | 9:00 - 21:00
 

E-mail

info@dietitian.com.gr
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Policy
X
Καλως ήρθες στο γραφείο μας
Καλώς ήρθες στο γραφείο μας!
wpChatIcon